Back

Μαθητές του Greek School of London συμμετείχαν στο Let the Artefacts Talk στο IWML

Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε το Δημοτικό Σχολείο της Ελληνικής Πρεσβείας Greek Nursery and Primary School of London στο Αυτοκρατορικό Πολεμικό Μουσείο, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023.

Μετά την ξενάγηση, που πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά στα ελληνικά, όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες συμμετείχαν σε treasure hunt στον χώρο της έκθεσης για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ η Γ’ & Δ’ δημοτικού διάβασε το βιβλίο Οι δικοί μου άνθρωποι, της Μαρίζας Ντεκάστρο (εικονογράφηση Χαρά Μαραντίδου). Οι μαθητές των Ε’ & ΣΤ’ έγιναν δημοσιογράφοι και μίλησαν στην κάμερα για την ιστορία των εκθεμάτων που ξεχώρισαν. Θερμές ευχαριστίες στη Διευθύντρια του σχολείου κα. Βαρβάρα Χρόνη για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη δράση αυτή, στις αεικίνητες εκπαιδευτικούς του σχολείου και στα παιδιά, που παρά την απόσταση που διένυσαν από το Acton έως το Lambeth North, συμμετείχαν με ενθουσιαμό σε όλες τις δραστηριότητες.

Ευχαριστίες πολλές και στη συντονίστρια εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας, Δρ. Ειρήνη Βερώνη για τη γόνιμη συνεργασία και την αμέριστη υποστήριξή της για την υλοποίηση της δράσης.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy