Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

«Μια μέρα με τον Μότσαρτ» – Μηνάς Βιντιάδης | Christmas Charity Event

November 26, 2023 @ 11:00 am - 1:30 pm UTC+0

£15

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Greek Children’s Library of London σας προσκαλεί στο Christmas Charity Event για τη στήριξη και την ενίσχυση της παιδικής βιβλιοθήκης, αφιερωμένο στον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, ώρα 11:00 – 13:00 στο Marlborough Primary School (Draycott Ave, London SW3 3AP)

Tickets: www.eventbrite.co.uk

Στο ταξίδι στην εποχή του μεγάλου μουσουργού θα μας συνοδεύσει ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης με το βιβλίο του «Μια μέρα με τον Μότσαρτ», σε εικονογράφηση Ράνιας Ηλιάδου, το οποίο κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική.

Ο αγαπημένος συγγραφέας με τον χειμαρρώδη, επικοινωνιακό λόγο του και την αφηγηματική του δεινότητα θα μας παρασύρει αέναα σε μια άλλη εποχή, για να μάθουμε για τον μουσικό παιδί-θαύμα και τα έργα που συνέθετε, τα μουσικά όργανα που έπαιζε, την παιδική του ηλικία στην Αυστρία, τα ταξίδια του στην Ευρώπη και την επίσκεψή του στο Λονδίνο. Το βιβλίο γνώσεων ”Μια μέρα με τον Μότσαρτ”, το οποίο ανήκει στη σειρά Γνωρίζω τους μεγάλους μουσουργούς, με απλό και παραστατικό ύφος συνιστά μια πρώτη επαφή των παιδιών με το έργο, την ιστορία και τα μυστικά του διάσημου συνθέτη.

Σας περιμένουμε για να δημιουργήσουμε μαζί κατασκευές εμπνευσμένες από την εποχή του Μότσαρτ, να απολαύσουμε γνωστές μελωδίες του από μια αγαπημένη παιδική μπάντα και να μοιραστούμε την αγάπη μας για τη μουσική.

Details

Date:
November 26, 2023
Time:
11:00 am - 1:30 pm UTC+0
Cost:
£15
Event Category:
Website:
https://www.eventbrite.co.uk/e/-christmas-charity-event-tickets-749463143437

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy