Back

Τιμητική εκδήλωση για τον Τίτο Πατρίκιο

Ο Ελληνικός Κύκλος (Greek Library of London) μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση προς τιμή του Τίτου Πατρικίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Ποιήσεως και υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Εταιρείας Συγγραφέων και της Ελληνικης Πρεσβείας στο Λονδίνο αισθάνεται την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ”φίλους” του βιβλίου που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης.

Είναι βέβαιο ότι οι καθηγητές και μελετητές που παραυρεθηκαν και μίλησαν στην εκδήλωση έδωσαν την δική τους πτυχή για το πώς η Ελληνική Λογοτεχνία συνομιλει με το Αγγλικό κοινό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους Αναπληρωτή επικεφαλής της ελληνικής πρεσβείας κ. Ν. Παπαγεωργίου, Prof. Roderick Beaton, Prof. David Ricks, Δρ. Δήμητρα Τζανιδάκη, John Kittmer, Αναστασία Ρεβή, Κωνσταντίνο Αλσινό, Antimo Magnotta και στην Δρ. Όλγα Φακατσέλη για την επιμέλεια της εκδήλωσης, που έδειξαν πόσο σημαντική είναι και για την Αγγλία η παρουσια της Ελληνικής Λογοτεχνίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της εκδήλωσης:

The Hellenic Hub (www.hellenic-hub.com)
Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (www.nhmuseum.gr)
Future Intelligence Ltd (www.f-in.co.uk)

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλεται στους εθελοντές της Δανειστικής Βιβλιοθήκης, Σουζάνα Πουρσανίδου, Στεφανία Ντόμπρε και Γιώργο Κουτσοκώστα που με τον δικό τους τρόπο υπηρέτησαν την εκδήλωση.

Οφείλουμε και ένα μεγάλο “συγνωμη” σε όλους αυτούς που ήθελαν να παρευρεθούν και για λόγους χωρητικότητας δεν μπόρεσαν να είναι στην εκδήλωση καθώς η πληρότητα της αίθουσας δεν μας επέτρεψε να τους υποδεχθούμε

Φωτογραφίες: www.johnkolikis.com

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy